Hopp til innhold
OKVM
  • Om oss
    • Kontakt oss
    • Personvernerklæring
  • Verkstedtekniske fag
    • Anleggsmaskinfører
    • Automasjon
    • CNC-maskinering
    • Industrimekaniker
    • Industrimontør
    • Industrirørlegger
    • Kjemiprosess
    • Kulde- og varmepumpetekniker
    • Laborant
    • Låsesmed
    • Motormekaniker
    • Platearbeider
    • Produksjonsteknikker
    • Sveiser
    • Tavlemontør
    • Ventilasjonstekniker
  • Matfag
    • Baker
    • Butikkslakter
    • Ernæringskokk
    • Ferskvarehandler
    • Industriell Matproduksjon
    • Institusjonskokk
    • Kjøttskjærer
    • Kokk
    • Konditor
    • Pølsemaker
    • Servitør
    • Slakter
  • Bli lærling
  • Medlemsbedrifter

Kjøttskjærer

Kjøttskjærerens arbeid begynner der slakteren har avsluttet sitt arbeid. Kjøttskjæreren skjærer ned skrotten til ferdige råvarer for videre produksjon eller salg, som fileter, biffer og andre kjøttstykker.

Les mer på utdanning.no

Lærebedrifter i faget:

Dyrøymat AS Link til film

Eide Handel AS Link til film

H. Mydland AS Link til film

Nortura Målselv Link til film

Solberg Pettersen AS Link til film

  • Baker
  • Butikkslakter
  • Ernæringskokk
  • Ferskvarehandler
  • Industriell Matproduksjon
  • Institusjonskokk
  • Kjøttskjærer
  • Kokk
  • Konditor
  • Pølsemaker
  • Servitør
  • Slakter

Relaterte artikler

Fant ikke noen innlegg.
Opphavsrett © 2025 - Opplæringskontoret for Verkstedtekniske- og Matfag

Personvernerklæring