Hopp til innhold
OKVM
  • Om oss
    • Kontakt oss
    • Personvernerklæring
  • Verkstedtekniske fag
    • Anleggsmaskinfører
    • Automasjon
    • CNC-maskinering
    • Industrimekaniker
    • Industrimontør
    • Industrirørlegger
    • Kjemiprosess
    • Kulde- og varmepumpemontør
    • Laborant
    • Låsesmed
    • Motormekaniker
    • Platearbeider
    • Produksjonsteknikker
    • Sveiser
    • Tavlemontør
    • Ventilasjonstekniker
  • Matfag
    • Baker
    • Butikkslakter
    • Ernæringskokk
    • Ferskvarehandler
    • Industriell Matproduksjon
    • Institusjonskokk
    • Kjøttskjærer
    • Kokk
    • Konditor
    • Pølsemaker
    • Servitør
    • Slakter
  • Bli lærling
  • Medlemsbedrifter

Ernæringskokk - Bransje og arbeidsliv (RM-RMF vg1) - NDLA

Ernæringskokker lager mat ved storkjøkken og institusjoner, basert på kunnskap om ernæring, kosthold og helse.

Les mer på utdanning.no

Lærebedrifter:

Drytech AS

Dyrøymat AS Link til film

Nortura SA, Målselv

Kokkens Mat AS

 

  • Baker
  • Butikkslakter
  • Ernæringskokk
  • Ferskvarehandler
  • Industriell Matproduksjon
  • Institusjonskokk
  • Kjøttskjærer
  • Kokk
  • Konditor
  • Pølsemaker
  • Servitør
  • Slakter

Relaterte artikler

Fant ikke noen innlegg.
Opphavsrett © 2023 - Opplæringskontoret for Verkstedtekniske- og Matfag

Personvernerklæring